La Crevette is bijna 10 jaar geleden opgericht. Met meer dan 30 jaar ervaring in de horeca mag ik mezelf inmiddels een culinaire professional en hospitality specialist noemen. Vanuit Houten run ik mijn eenmanszaak en werk ik samen met een breed netwerk van partners. Zo kan ik eenvoudig locaties, personeel, materialen en ruimte inzetten wanneer nodig. Mijn focus ligt op een persoonlijke aanpak, kwaliteit en maatwerk. Maar minstens zo belangrijk vind ik gastgerichte service in de breedste zin van het woord. Als gast heb jij recht op kwaliteit, volledige ontzorging en genieten zonder zorgen. Mijn passie voor koken en gastvrijheid laat ik in al mijn gerechten terugkomen. Mijn missie is simpel: elke maaltijd en gelegenheid moet een feest zijn voor de zintuigen!
La Crevette is geboren om gasten te laten genieten van hoogwaardige vers bereidde gerechten & producten zonder dat deze een restaurant hoeven te bezoeken, of soms zelf de deur niet uithoeven!
Ik breng de beleving van een restaurant direct naar jouw gewenste locatie. Of het nu gaat om een intiem diner met vrienden of een groot evenement, Mijn doel is dat elk detail klopt. De unieke combinatie van de klassieke Franse keuken technieken en Mediterrane smaken maken de gerechten stuk voor stuk bijzonder. Daarbij draait alles om maatwerk: elk menu wordt volledig afgestemd op de wensen van de gast, zodat ieder evenement klein als groot altijd een unieke ervaring is.
Ik werk met de beste ingrediënten, bij voorkeur seizoensgebonden en lokaal ingekocht. Door te kiezen voor producten uit de streek, ben ik verzekerd van versheid en kwaliteit. Mijn culinaire creaties zijn een mix van eenvoud en verfijning, waarbij de pure smaken van elk ingrediënt centraal staan. Goede producten hebben niet veel nodig; mijn bereiding is dan ook zorgvuldig en met aandacht. Gerechten bereid ik vaak ter plekke, zodat de kwaliteit en versheid altijd gewaarborgd zijn.
Of het nu gaat om een luxe amuse, een perfect gegaarde biefstuk of een vers visgerecht, elk detail klopt. De presentatie is net zo belangrijk als de smaak; elk bord of iedere presentatieplank wordt met precisie opgemaakt. Zo wordt iedere maaltijd niet alleen een smaaksensatie, maar ook een feest voor het oog.