Thuisdineren

La Crevette Eten Met Passie!

Thuisdineren

“Ervaar de luxe van een restaurant, maar dan lekker thuis”

Geen zin om te koken? Maar ook geen zin om weg te gaan? Of misschien wilt u uw geliefde of vrienden, of collega’s eens verrassen? Dan zou een life gekookt diner wat voor u zijn, eventueel met een bijpassende wijn- of bierselectie. wie wil dat nou niet?

Algemeen: Tijdens een thuis diner hoeft u verder niets te doen dan genieten van de geserveerde gerechten en eventueel bijpassend wijn-bier arrangement. Wij doen de rest. Onze kok kookt voor u in uw eigen keuken een heerlijk 3 of meer gangen diner en serveert deze dan ook uit. Dit is inclusief een amuse van het huis en Friandises voor bij de koffie.

Minimale afname is echter wel vanaf 4 personen, tot een maximaal van 8 personen. Indien dit aantal groter wordt, dan vervalt dit onder de reguliere catering, waarbij wij u uiteraard ook mee van dienst kunnen zijn.

Materiaal: Gezien wij in uw keuken gaan koken, maar geen gebruik willen maken van uw pannen, serviesgoed, bestek en glaswerk (dit nemen wij zelf mee), is het wel van belang dat wij weten wat er aan apparatuur in de keuken aanwezig is, te denken valt aan kookstel, oven, bakplaat etc. Hierdoor kunnen wij dit diner tot een geslaagd succes brengen.

Dranken: Indien gewenst kunnen wij ook de drank verzorgen, te denken valt aan een wijn, of bier arrangement, maar ook kunnen wij eventueel frisdrank meenemen.

Bedienend personeel: Onze kok zal bij u in de keuken de gerechten voorbereiden en ook uitserveren, heeft u tijdens het diner vragen, stel deze gerust, of kom kijken in uw eigen keuken als de kok bezig is, hij beantwoordt graag uw vragen. Indien er voor meer dan 8 personen gekookt moet worden, dan zullen wij een extra personeelslid in zetten.

Culinaire invulling: Hieronder bij de menukaart volgen een aantal gerechten, welke wij geschikt achten voor een sitting dinner op locatie. Uiteraard kan dit in overleg nog aangepast worden. Wilt u een component in het menu veranderen, toevoegen, of heeft u andere suggesties / opmerkingen, dan horen wij dit graag.

Diëten & allergieën: Heeft u bepaalde dieetwensen, of voedselvoorkeuren, of lust u een aantal zaken niet, dat is uiteraard, mits wij dit van te voren weten, geen probleem. Dit kunt u dit i.v.m. inkopen en voorbereiding uiterlijk een week voor aanvang van het diner aan ons doorgeven.

Ook kunt u bij ons een diner bon “koken achter je eigen fornuis thuis” bestellen en als cadeau of relatie geschenk geven….

La Crevette

Bestelformulier

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de site, nog andere vragen en of opmerkingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan uiteraard per telefoon, maar als u uw gegevens in het contact formulier invult, dan nemen wij contact met u op.