Overige smaakvolle diensten

La Crevette Eten Met Passie!

Overige smaakvolle diensten

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een compleet verzorgde catering, al dan niet met een buffet, lunch of andere wensen. Maar ook verzorgt La Crevette kookworshops en diverse proeverijen. Ook staan we regelmatig op festivals en events. Wiilt u hier meer over weten, neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u ook hiermee van dienst kunnen zijn. [ Lees meer ] voor de mogelijkheden.

Wat doen wij dan zoal aan andere diensten…? U kunt denken aan een compleet verzorgd huwlijksfeest van ontvangst tot ontbijt de volgende dag… Of juist een bedrijfs bbq inclusief bar en drank voor 100 personen kunnen wij voor u verzorgen.

Wilt u een walkingdinner op locatie, dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Heeft u zelf voor het eten gezorgd, maar wilt u tijdens de gelegenheid ook genieten van uw eigen event, denk dan eens aan een Partymanager, deze regelt dan de avond zoals u dat wenst en houd alles in de gaten, zodat uw evenment soepel verloopt.

Na het werk een lekker glaasje wijn, of Whiskey met een bijpassend hapje proeven…. Dat kan ook bij ons!

Heeft u zelf geen ruimte voor uw evenement… La Crevette heeft diverse partners die u daarbij in kunnen voorzien.

Heeft u als bedrijf een product, of dienst te promoten, dan kan La Crevette en eventueel samen met onze partners ook hier in mee denken.

Stelt u zich eens voor… U heeft een (auto)bedrijf, waarbij u uw potentiële klanten wilt verrassen, of wat extra’s wilt bieden in de vorm van eten of drinken…. dan kunt u bijvoorbeeld denken aan een selectie van onze bits’n’bites, maar ook aan onze ter plekke gemaakte producten. (“live” gegrilde minihamburger met truffelmayonaise, of juist een heerlijke vers gemaakte smoothie).

La Crevette

Bestelformulier

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de site, nog andere vragen en of opmerkingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan uiteraard per telefoon, maar als u uw gegevens in het contact formulier invult, dan nemen wij contact met u op.