Bits’n’bites

La Crevette Eten Met Passie!

Bits'n'bites

Wilt u naast de chips of borrelnootjes eens wat anders serveren, maar heeft u geen idee wat, dan kunt u denken aan de Bits’n’Bites van La Crevette.

Op locatie gemaakt en indien gewenst ook uitgeserveerd. Uitstekend voor een vrijdagmiddag borrel, verjaardag, of feestavond… voor ieder wat wils en mogelijk bij elke gelegenheid of event. La Crevette verzorgt uw aangeklede borrel in de wijde omgeving van Houten en Utrecht.

De ingredienten voor onze Bits’n’Bites nemen wij gekoeld mee, zodat we het eindproduct optimaal kunnen laten smaken. Op de locatie zullen wij dan in de daarvoor beschikbare gestelde ruimte de Bits’n’Bites verder afmaken en een van onze medewerkers zullen de Bits’n’Bites tevens uitserveren. Veelal hebben wij alleen een oven, eventueel een pan en een koelruimte nodig. Indien u wenst dat we de door u bestelde Bits’n’bites alleen komen leveren, kan dat uiteraard ook, in dat geval leveren wij de Bits’n’Bites aan op disposable catering schalen aan, zodat u indien gewenst, de Bits’n’Bites gelijk uit kunt serveren. Indien u ook warme items heeft, zullen wij in overleg met u, deze met een duidelijke opwarmbeschrijving aanleveren.

U heeft de keuze uit diverse Bits’n’Bites. Ook hierin mee te denken, hebben wij ook een aantal combinaties al voor u samengesteld. Mocht het zo zijn, dat uw voorkeur er niet bijstaat, dan is het uiteraard in overleg mogelijk om samen met u een selectie op maat te maken. Ook kunt u denken aan de wat grotere Bites…. Een Mini broodje met Pulled pork bijvoorbeeld…

La Crevette

Bestelformulier

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de site, nog andere vragen en of opmerkingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan uiteraard per telefoon, maar als u uw gegevens in het contact formulier invult, dan nemen wij contact met u op.