BBQ

La Crevette Eten Met Passie!

BBQ

Zomer of winter, BBQen kan altijd. Wat is er lekkerder dan een vers gegrilde Entrecote, of een mals stukje heerlijk gemarineerd buikspek, welke smelt op je tong… ? Uiteraard is een mooie zalmzijde in een dragonmosterdsaus ook heerlijk… Dit alles wordt ondersteund met passende bijgerechten.

In overleg met u wordt er bij u op de locatie “life’ gebarbecued, al dan niet op uw eigen BBQ, of een uit de voorraad van La Crevette. Te denken valt aan een Kamado BBQ , Ofyr BBQ, of wellicht een Offset smoker in de vorm van een locomotief… Al onze ingredienten voor de BBQ, nemen wij gekoeld mee. In sommige gevallen zullen wij wel gegaarde vlees producten meenemen, want om de optimale smaak te behalen, moeten deze producten ruim van te voren klaar gemaakt worden. Te denken valt aan Buikspek, Procereur /Pulled Pork. Wij streven er echter wel naar om alles bij u op de locatie klaar te maken.

De Life Cooking BBQ wordt ondersteund midddels bijpassende sauzen, salades, brood en tapanades. Voor het diner zal er een buffet gemaakt worden, waar deze gerechten zullen worden neergezet. Tevens zullen er twee, of meer Chafingdisches worden neergezet, alwaar het vlees in gelegd wordt. Maar onze aanwezige kok zal ook met de bereidde vlees / vis gerechten rond lopen, zodat u lekker kunt blijven genieten van uw “live Cooking BBQ!

La Crevette

Bestelformulier

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de site, nog andere vragen en of opmerkingen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan uiteraard per telefoon, maar als u uw gegevens in het contact formulier invult, dan nemen wij contact met u op.